«Αυτοκτονία» στο Βελιγράδι - Ήττα με ανατροπή (3-1) από τον Ερυθρό Αστέρα

«Αυτοκτονία» στο Βελιγράδι - Ήττα με ανατροπή (3-1) από τον Ερυθρό Αστέρα

Ο Ολυμπιακός «αυτοκτόνησε» στο Βελιγράδι και γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ προηγούνταν με 0-1 στο 60΄ με γκολ του Σεμέδο.

Ο Ολυμπιακός δέχθηκε τρία γκολ μέσα σε 30 λεπτά μετά την ανόητη αποβολή του Μπενζιά, και πλέον με ένα βαθμό σε δύο παιχνίδια τα πράγματα για τους «ερυθρόλευκους» δυσκολεύουν.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Σα, Τοροσίδης, Μεριά, Σεμέδο, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Λοβέρα, Μπενζιά, Μασούρας, Γκερέρο.

Η σύνθεση του Ερυθρού Αστέρα:  Μπόργιαν στα γκολπόστ. Δεξιός μπακ ο Γκόμπελιτς, στόπερ οι Ντέγενεκ, Μιλούνοβιτς, ενώ αριστερός μπακ είναι ο Ρόντιτς. Αμυντικοί χαφ οι Κάνιας και Γιόβαντσιτς. Δεξιός εξτρέμ ο Ματέο Γκαρσία, αριστερός ο Φαν λα Πάρα και ο Μάριν πίσω από τον Τομανέ.

Στο 36' έγινε το 0-1 από τον Σεμέδο, μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Μασούρας και το λάθος του Μπόργιαν που έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του.

Στο 58' δόθηκε δεύτερη κίτρινη στον Μπενζιά για φάουλ, που μετατράπηκε σε κόκκινη και αποβολή. Έντονα παράπονα των παικτών των Πειραιωτών.

Στο 62' λάθος του Μεριά που έδιωξε πάνω στον Βούλιτς, το σουτ του οποίου πέρασε κάτω από τα πόδια του Μεριά.

Στο 88' ο Μιλούνοβιτς έκανε το 2-1 με κεφαλιά του Μιλούνοβιτς μετά από κόρνερ.

Στο 91 ο Μποάκιε έκανε το 3-1 μετά από κόρνερ, μέσα σε αποθέωση.

Ο Ολυμπιακός γυρίζει με άδεια χέρια, παρά το ότι για 60' ήταν καλύτερος.



via Ειδήσεις | Live News - Dikaiologitika News | Ειδήσεις τώρα - Dikaiologitika News | Ειδήσεις τώρα https://ift.tt/2nAR2iC
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη