ΕΡΤ3 – BABYLON BERLIN (Α’ Τηλεοπτική μετάδοση) – Δραματική σειρά (trailer)

ΕΡΤ3 – BABYLON BERLIN (Α' Τηλεοπτική μετάδοση) – Δραματική σειρά (trailer)
 Δευτέρα – Πέμπτη στις 23:00 

«BABYLON BERLIN»
Έτος παραγωγής: (2017)
Δραματική σειρά γερμανικής παραγωγής 2017 που θα ολοκληρωθεί σε 8 ωριαία επεισόδια (Α κύκλος)
Το Βερολίνο της δεκαετίας του είκοσι: Είναι μια μητρόπολη για όσους έχουν ταλέντο και φιλοδοξία, για όσους βρίσκονται σε κίνηση. Είναι η Βαβυλώνα . Όμως, κάτω από την αστραφτερή επιφάνεια, οι φτωχές μάζες αγωνίζονται για μια καλύτερη ζωή. Είναι μια εποχή οργανωμένου εγκλήματος και πολιτικού εξτρεμισμού. Οι παλιές στρατιωτικές ελίτ δεν έχουν παραιτηθεί ακόμη, ενώ ένα ακόμη πιο τρομακτικό τέρας αρχίζει να τεντώνει τους μύες του. Όταν ένα φορτηγό τρένο από τη Σοβιετική Ένωση φτάνει, προσελκύει την προσοχή από πολλές μεριές: σε μερικούς ο θησαυρός του είναι το κλειδί για την πολιτική εξουσία, σε άλλους εξασφαλίζει μια ζωή με ελευθερία και πλούτο, αλλά πρώτα απ 'όλα είναι μια θανατηφόρα παγίδα σε όσους προσπαθούν να το προσεγγίσουν.

Eπεισόδιο 3:

Τα χαράματα ο Καρντάκοφ βγαίνει γυμνός απ' το κανάλι και αφού τραυματίζεται με μαχαίρι στην προσπάθειά του να κλέψει ένα παλτό από έναν άστεγο, πηγαίνει στο σπίτι της Σβετλάνα όπου του ανοίγει ο θυρωρός της. Εκείνη όμως λείπει. Πέρασε τη νύχτα με τον Νίσεν.
Όταν το τρένο φτάνει από τη Ρωσία στο Βερολίνο, η Σβετλάνα πηγαίνει εκεί με τα χαρτιά που επάνω γράφουν ότι το επίμαχο βαγόνι θα πάει στο Παρίσι και όχι στην Κωνσταντινούπολη όπως είχε προγραμματιστεί. Ο οδηγός, ο Μπόρις, ξαφνιάζεται, οι δυο τους έρχονται σε αντιπαράθεση κι εκείνος δραπετεύει με τα χαρτιά της φορτωτικής. Πηγαίνει να βρει τον Καρντάκοφ, αλλά στο δωμάτιό του μένει τώρα ο Ρατ.
Έξω από το σπίτι τον περιμένουν οι Ρώσοι Σελένσκι και Φάλιν, που τον μεταφέρουν στο λημέρι τους και τον ανακρίνουν, τον βασανίζουν και τελικά τους αποκαλύπτει ότι το επίμαχο βαγόνι μεταφέρει τον χρυσό των Σορόκιν.
Η αστυνομία του Βερολίνου ετοιμάζεται να χτυπήσει τους κομμουνιστές διαδηλωτές της Πρωτομαγιάς που αψηφούν την απαγόρευση διαδηλώσεων. Ετοιμάζει καλά οπλισμένες ομάδες , σε μία εκ των οποίων επικεφαλής είναι ο Βόλτερ.
 Δείτε το trailer 

www.ert.gr



via ert.gr https://www.ert.gr/ert3/ert3-protaseis/ert3-babylon-berlin-a-tileoptiki-metadosi-dramatiki-seira-trailer-02-09/
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη