4ος Αμφικτυονικός Αγώνας Δρόμου «Ευθύμιος Χριστόπουλος» το Σάββατο 5 Οκτωβρίου


4ος ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ «Ευθύμιος Χριστόπουλος»

Γενικά
Ο «Α.Π.Σ ΑΦΜΙΚΤΥΟΝΕΣ ΛΑΜΙΑΣ» (Τμήμα Δρομέων και Περιπατητών) πραγματοποιεί τον « 4ο ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ Ευθύμιος Χριστόπουλος» προς τιμή του ιερού χώρου, όπου πραγματοποιούνταν οι πρώτες Αμφικτυονικές σνεδριάσεις αφιερωμένες στην Πυλαία Δήμητρα (Αρχαία Ανθήλη), από το 1522π.χ. έως το 300μ.χ.

Ημερομηνία Διεξαγωγής Αγώνων
Σάββατο 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 (απογευματινή ώρα)

Πρόγραμμα Διαδρομών
Αγώνας Δρόμου 10.500μ. Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες ηλικίας άνω των 16 ετών. Ώρα
εκκίνησης 17:30. Η εκκίνηση θα δοθεί μπροστά από το Μνημείο του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες
και ο τερματισμός στην κεντρική πλατεία του ΜΩΛΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ.

Περιπατητικός Αγώνας 10.500μ. Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες ηλικίας άνω των 16
ετών. Ώρα εκκίνησης 17:00. Η εκκίνηση θα δοθεί μπροστά από το Μνημείο του Λεωνίδα στις
Θερμοπύλες και ο τερματισμός στην κεντρική πλατεία του ΜΩΛΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ.

Παιδικός αγώνας 1.000μ. Απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας κάνω των 16 ετών.
‘Ωρα εκκίνησης 16:30. Η εκκίνηση θα δοθεί από την πλατεία του Μώλου όπου και θα
τερματίσουν οι μικροί αθλητές.

Μεταφορά Αθλητών
Λόγω του ότι το σημείο εκκίνησης διαφέρει από το σημείο τερματισμού, η Οργανωτική Επιτροπή θα φροντίσει για τη μεταφορά των συμμετεχόντων στην εκκίνηση του αγώνα (Μνημείο Θερμοπυλών) από την πλατεία του Μώλου.

Επίσης τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ από Λαμία προς Θερμοπύλες και Μώλο είναι 13:00 και 14:30. Επιστροφή από Μώλο για Λαμία 20:45.

Τρόποι Υποβολής Δήλωσης Συμμετοχής
Για τον παιδικό αγώνα δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιηθούν στην γραμματεία του
Μώλου την ημέρα του αγώνα και ώρες 14:00-16:00

Για τους δρομείς και περιπατητές των 10.500μ.:

1) Ηλεκτρονικά ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ έως την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου και ώρα 00:00 ΕΔΩ:
https://docs.google.com/forms/d/14uWybghJL1g4wjtWAiYbUpGUXywNF8ogJqah2YhmLe
E/edit

Η κατάθεση του ποσού συμμετοχής (5€) θα πρέπει να γίνει μέχρι την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου και ώρα 14:00 στους παρακάτω λογαριασμούς:

EUROBANK ERGASIAS
Όνομα Δικαιούχου: ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΕΣ
IBAN: GR940 2607400000110200728296

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Όνομα Δικαιούχου: ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΕΣ
IBAN: GR92 0110 7540 0000 7540 0941 532

Στο καταθετήριο θα πρέπει απαραίτητα να αναγράφεται το όνομα του συμμετέχοντα και η αιτιολογία της κατάθεσης. Η αποστολή της απόδειξης κατάθεσης δεν είναι απαραίτητη, θα πρέπει όμως να προσκομίζεται στη γραμματεία για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής. Επισημαίνεται ότι για λόγους διευκόλυνσης της Οργανωτικής Επιτροπής συστήνεται η ομαδική δήλωση συμμετοχών από τους συλλόγους.

2) Εγγραφές στη γραμματεία:

  • Από την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου και ώρες 18:00 έως 22:00 θα υπάρχει γραμματεία όπου θα γίνονται οι εγγραφές, οι πληρωμές συμμετοχής και η παραλαβή των πακέτων αθλητών, στο ισόγειο του Πολιτιστικού Κέντρου Λαμίας (Λεωνίδου 11).
  • Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και ώρες 14:00 έως 16:30 (ημέρα του αγώνα) στο κυλικείο του Μουσείου Θερμοπυλών (πίσω από το άγαλμα του Λεωνίδα) θα υπάρχει γραμματεία για την παράδοση των πακέτων των αθλητών και εγγραφές.

Απονομές – Έπαθλα
Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν σε ειδική εκδήλωση μετά τον τερματισμό και του τελευταίου συμμετέχοντα στην κεντρική πλατεία του Μώλου. Δε θα υπάρχουν ξεχωριστές βραβεύσεις ανά ηλικιακή κατηγορία, αφού ο αγώνας δεν έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα, αλλά ιστορικό. Ωστόσο, θα βραβευθούν οι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης, ανεξαρτήτου ηλικίας. Επίσης, θα βραβευθούν ξεχωριστά τα 3 πρώτα αγόρια και τα 3 πρώτα κορίτσια του παιδικού αγώνα των 1.500μ.

Η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του αποδεικτικού τραπεζικής κατάθεσης του αντιτίμου συμμετοχής.

Την ημέρα του αγώνα για τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους θα υπάρχει η δυνατότητα της δωρεάν ξενάγησης στους χώρους του Κέντρου Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών.

Πληροφορίες – Οργανωτική Επιτροπή
Για περισσότερες πληροφορίες:
http://amfiktiones.blogspot.com


Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη