Στην Αθήνα ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Στην Αθήνα ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Στην Αθήνα θα βρίσκεται από σήμερα Πέμπτη ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, προκειμένου να εκπροσωπήσει το Δήμο στην τελετή βραβεύσεων για τα Mobile Excellence Awards η οποία θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στις 19.30 στο Anais Club.

Τα Mobile Excellence Awards είναι ένας διαγωνισμός καινοτομίας για τις εταιρείες τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής και έχει υποβληθεί για βράβευση από τον όμιλο ΟΤΕ πρόταση για το Ηλεκτρονικό Σύστημα Διαχείρισης Θέσεων Στάθμευσης ΑΜΕΑ (Smart Parking for Disable People) του Δήμου Χανίων.

Ο Δήμαρχος θα παραμείνει στην Αθήνα και την Παρασκευή όπου θα έχει συνάντηση με το Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα αλλά και τον Γ.Γ. Συντονισμού Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων κο Γραφάκο προκειμένου να συζητηθούν και να προωθηθούν θέματα του Δήμου Χανίων.

Τον κο Σημανδηράκη θα αναπληρώνει κατά την απουσία του, όπως ορίζεται, ο Αντιδήμαρχος Χανίων, Τάσος Αλόγλου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/32pYZGD
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη