-->

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας εύχεται στους νέους Ειδικευόμενους Παθολογικής Νοσηλευτικής καλή και δημιουργική εκπαιδευτική χρονιά


Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας εύχεται στους νέους Ειδικευόμενους Παθολογικής Νοσηλευτικής καλή και δημιουργική εκπαιδευτική χρονιά. 

Αξίζει να τονιστεί ότι η Νοσηλευτική Παθολογική Ειδικότητα για το έτος 2019-2020 πραγματοποιείται για πρώτη φορά στο Νοσοκομείο μαςμεταξύ των οχτώ Νοσοκομείων που συμμετέχουν και υλοποιούν το συγκεκριμένο πρόγραμμα πανελλαδικά.

Η σωστή προετοιμασία Ειδικών Νοσηλευτών αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο αναφορικά με την εξέλιξη της Νοσηλευτικής Επιστήµης.

Η αναγκαιότητα για καλύτερες και πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες υγείας σε συνδυασμόμε την συνεχιζόμενη ανάπτυξη και εξειδίκευση, τόσο των γνώσεων, όσο και των δεξιοτήτων, καθιστούν τις Νοσηλευτικές Ειδικότητες απαραίτητες.

Επιμέρους στόχοι αποτελούν, η πιστοποίηση των επαγγελματικών δεξιοτήτων των εργαζομένων καθώς και η επικαιροποίηση και βελτίωση της υπάρχουσας γνώσης, η μείωση του εργασιακού άγχους, η ανάπτυξη της κριτικής σκέψης, η επίτευξη υψηλής παραγωγικότητας, λιγότερα επαγγελματικά ατυχήματα και λάθη, καλύτερο εργασιακό κλίμα και επαγγελματική ικανοποίησή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->