Νέα πρόκληση Ερντογάν: Για σφαγές αμάχων, κοιτάξτε την Κύπρο πριν την τουρκική «επέμβαση»

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Για σφαγές αμάχων, κοιτάξτε την Κύπρο πριν την τουρκική «επέμβαση»

Σε μία νέα προκλητική δήλωση προχώρησε ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφερόμενος στην τουρκική στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία.

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu ο Ερντογάν είπε ότι "η Τουρκία ουδέποτε στην ιστορία της διέπραξε σφαγή αμάχων και ούτε πρόκειται να το κάνει" και σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Αν θέλετε να δείτε σφαγές αμάχων, κοιτάξτε την Κύπρο πριν από την τουρκική επέμβαση. Δείτε την Παλαιστίνη, όπου μπροστά στα μάτια σας κάθε μέρα σκοτώνονται σκόπιμα Μουσουλμάνοι στους δρόμους» και συνέχισε:

«Η Τουρκία δεν πολεμά τους Σύρους αλλά την τρομοκρατική βαναυσότητα που τους επιβάλλεται» δήλωσε επίσης ο ίδιος, υποστηρίζοντας ότι οι τουρκικές δυνάμεις στη Συρία δεν βάζουν στο στόχαστρο εκκλησίες ακόμη και όταν οι «τρομοκράτες τις χρησιμοποιούν ως καταφύγιο».

Ο Εντογάν δήλωσε πως από την αρχή της επιχείρησης στη Συρία, οι τουρκικές δυνάμεις έχουν «καθαρίσει» 1.220 τετραγωνικά χιλιόμετρα από τρομοκράτες.

«Η Δημοκρατία της Τουρκίας δεν έχει ποτέ στην ιστορία της καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τρομοκρατικές ομάδες. Δεν αναζητούμε ενδιάμεσο για να κάνουμε κάτι τέτοιο» ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις https://ift.tt/2Migbbp
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη