Φλώρινα: Βιωματικό εργαστήριο για άνεργες γυναίκες

Φλώρινα: Βιωματικό εργαστήριο για άνεργες γυναίκες

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Φλώρινας, στο πλαίσιο της παρεχόμενης υπηρεσίας εργασιακής συμβουλευτικής, πρόκειται να υλοποιήσει ομαδικό Βιωματικό Εργαστήριο για άνεργες γυναίκες.

Στόχος του εργαστηρίου είναι οι συμμετέχουσες να:

· έρθουν σε επαφή με τα προσωπικά τους χαρακτηριστικά

· να ανακαλύψουν συναισθήματα, προσωπικές επιθυμίες, να εκτιμήσουν τις ανάγκες τους

· να αποκτήσουν δεξιότητες που θα τις επιτρέψουν να μετουσιώσουν την αυτογνωσία, τα θέλω και τις δυνατότητές τους σε μια καλή επαγγελματική επιλογή.

Ο κύκλος των ομαδικών συναντήσεων θα έχει συνολική διάρκεια 10 ώρες. Οι συναντήσεις θα είναι εβδομαδιαίες, διάρκειας 2 ωρών, στο χώρο του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου Φλώρινας, Κοντόπουλου 49 στη Φλώρινα.

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων 25/10/2019.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Για αιτήσεις συμμετοχής και πρόσθετη πληροφόρηση, οι ενδιαφερόμενες γυναίκες μπορούν να απευθύνονται στο Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Φλώρινας, Δευτέρα- Παρασκευή 10:00- 14:00, τηλ. επικοινωνίας: 2385024081.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2BeDHjb
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη