Κομοτηνή: Κλιμάκιο της Ομοσπονδίας Ροδόπης στο Υπουργείο Ανάπτυξης

Κομοτηνή: Κλιμάκιο της Ομοσπονδίας Ροδόπης στο Υπουργείο  Ανάπτυξης

Κλιμάκιο μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών κι Εμπορικών Σωματείων Νομού Ροδόπης επισκέφτηκε χθες το Υπουργείο Ανάπτυξης όπου είχαν συνάντηση με το διευθυντή του γραφείου του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Άδωνη Γεωργιάδη και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου, Πάνο Σταμπουλίδη αρμόδιο για θέματα εμπορίου και καταναλωτή.

Το κλιμάκιο αποτελούμενο από τους κ.κ. Ανέστη Βαφειάδη, Νικόλαο Ευκαρπίδη, Αθανάσιο Δεμίρη και Γρηγόριο Τζενετίδη και του μέλλους του ΔΣ του Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Μιχάλη Σαπουντζή έθεσε το χρόνιο ζήτημα του παρεμπορίου στη Ροδόπη ζητώντας άμεσες ενέργειες.

Πιο συγκεκριμένα ζήτησαν τη δημιουργία κλιμακίων ελέγχων καθημερινών επι 24ωρο. Δημιουργία Σταθμού –Οικίσκου στον Κάθετο Άξονα για την παροχή σύγχρονων μέσων ελέγχων από τις αρμόδιες αρχές. Αλλά και την εξεύρεση τρόπων αντιμετώπισης του ζητήματος των τιμών καυσίμων στην περιοχή ώστε να καταπολεμηθεί όπως τόνισαν ο άνισος ανταγωνισμός μεταξύ Ελλάδος – Βουλγαρίας.
Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας «Οι συζητήσεις έγιναν σε κλίμα άμεσης αντιμετώπισης των προβλητών και προσμένουμε τη δρομολόγηση τους.»

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/30Y1LRC
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη