ΙΚΥ: Αρχίζουν οι αιτήσεις για το Φοιτητικό Επίδομα

ΙΚΥ: Αρχίζουν οι αιτήσεις για το Φοιτητικό Επίδομα

Το ΙΚΥ ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για τις διοικητικές διαδικασίες και τη σχετική Πρόσκληση. Τι οφείλουν να κάνουν οι υποψήφιοι για την αίτησή τους.

Οι αιτήσεις για το Φοιτητικό Επίδομα του ΙΚΥ ύψους 380 ευρώ για το 2018-2019 ξεκινούν τις αμέσως επόμενες ημέρες. Οι υποψήφιοι οφείλουν, στην προθεσμία που αναμένεται να προκηρύξει το ΙΚΥ να υποβάλλουν αίτηση σε ηλεκτρονική μορφή.

Όπως ενημερώνει το ΙΚΥ τους ενδιαφερόμενους, τις προσεχείς ημέρες ολοκληρώνονται οι διοικητικές διαδικασίες προκειμένου να δημοσιευθεί η σχετική Πρόσκληση και να ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στο πλαίσιο της Πράξης «Πρόγραμμα Οικονομικής Ενίσχυσης Επιμελών φοιτητών/τριων που ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες» - Γ' κύκλος (ακαδ. έτος 2018/19).



via Ειδήσεις | Live News - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2pfifrB
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη