Και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων δίπλα στον Παναγιώτη Ραφαήλ

Και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων δίπλα στον Παναγιώτη Ραφαήλ

Η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων είναι δίπλα στο μικρό Παναγιώτη Ραφαηλ και στο ταξίδι ζωής που πρόκειται να κάνει στην Αμερική.
«Θα ενισχύσουμε οικονομικά και εμείς και επιπλέον, τοποθέτηθηκε κουτί από συναδέλφους μας στον 4ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου ΧΑΝΙΩΝ στη ΛΕΣΧΗ όπου οποία -ος επιθυμεί συνδράμει ότι χρηματικό ποσό μπορεί» – αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Ένωσης και συνεχίζει:
Το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικων υπαλλήλων Χανίων ΆΜΕΣΑ θα διοργανώσει με αθλητικούς φορείς του Νόμου ΧΑΝΙΩΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΑΓΩΝΑ του οποίου ΌΛΑ τα έσοδα θα διατεθούν για τον ίδιο λόγο.
Συναδελφισσα και συνάδελφε της Διευθυνσης Αστυνομίας Χανίων σε καλούμε να βοηθήσεις ουσιαστικά και αποτελεσματικά την προσπάθεια αυτή ώστε ο μικρος Παναγιώτης Ραφαηλ να μεταβεί στην ΑΜΕΡΙΚΉ για αποκατάσταση της υγείας του.
Είμαστε σίγουροι και απολύτως πεπεισμένοι ότι και αυτή τη φορά είσαστε δίπλα μας στην προσπάθεια.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/33x2qvh
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη