Τολό: Μεγάλη επιτυχία και στο φετινό τρίαθλο

Τολό: Μεγάλη επιτυχία και στο φετινό τρίαθλο

Με επιτυχία στέφτηκε και ο φετινός αγώνας τρίαθλου που έγινε σήμερα στο Τολό.

Πάνω από 300 αθλητές, μικροί και μεγάλοι, πήραν μέρος στη φετινή διοργάνωση , «ψυχή» τη οποίας είναι ο Γρηγόρης Σκουλαρίκης.

Στη μεγάλη κατηγορία πρώτευσε, όπως αναμενόταν, ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου , ο Έλληνας πρωταθλητής με τις πολλές διεθνείς διακρίσεις( φωτο)

Ο καλοκαιρινός καιρός ευνόησε τη διεξαγωγή των αγωνισμάτων τρέξιμο, ποδηλασία και κολύμβηση, ενώ συμμετείχαν και αρκετοί αθλητές ΑΜΕΑ.

Στην επιτυχή διοργάνωση σημαντική ήταν η συμβολή του Δήμου Ναυπλίου, των Επαγγελματιών Τολού, της Τροχαίας Ναυπλίου και αρκετών τοπικών φορέων όπως και εθελοντών.

Στόχος των διοργανωτών είναι ο αγώνας να αποκτήσει ένα διεθνή χαρακτήρα, από του χρόνου, καθώς η τουριστική περιοχή του Τολού με την υποδομή που διαθέτει προσφέρεται απόλυτα για κάτι τέτοιο.

Φωτο: Γιάννης Γαλανόπουλος

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2OMiCVd
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη