Με τάμπλετ πλέον οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι

Με τάμπλετ πλέον οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι

Από ένα τάμπλετ πήραν στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης, όλα τα μέλη του οργάνου. Σκοπός της πρωτοβουλίας, είναι να καταργηθούν πλήρως έγγραφα και έντυπα που χρησιμοποιούνται σε κάθε συνεδρίαση και να διευκολυνθεί μέσω της ηλεκτρονικής επικοινωνίας η πρόσβαση των περιφερειακών συμβούλων στα συγκεκριμένα αρχεία.

Ο αρμόδιος εντεταλμένος σύμβουλος για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, Κυριάκος Κώτσογλου, δήλωσε ότι, η «χωρίς χαρτί», λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου και των συλλογικών οργάνων της Περιφέρειας Κρήτης, αποτελεί μια καινοτομία σε Περιφερειακό Επίπεδο, αλλά παράλληλα, έναν ακόμη στόχο του στρατηγικού προγραμματισμού, για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και τον ψηφιακό μετασχηματισμό, που βαίνει προς την υλοποίηση.

Στο εξής όλοι οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν άμεσα, εύκολα και γρήγορα:

Την πρόσκληση-θεματολογία των συνεδριάσεων του περιφερειακού συμβουλίου, τις εισηγήσεις των ομιλητών έχοντας πρόσβαση σε όλο τον φάκελο του κάθε θέματος, τα αρχεία των θεμάτων παλαιότερων συνεδριάσεων που δεν θα διαγράφονται, αλλά θα αρχειοθετούνται ηλεκτρονικά στον υπολογιστικό νέφος.

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/32EgYJz
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.