Δράσεις όλο τον Οκτώβρη για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, από «Δύναμη Ψυχής»

Δράσεις όλο τον Οκτώβρη για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, από «Δύναμη Ψυχής»

Ένας μήνας εκδηλώσεις πρόληψης του καρκίνου του μαστού, είναι ο Οκτώβρης για το Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων, «Δύναμη Ψυχής». Όπως δήλωσε η πρόεδρος Ροδούλα Κοκκινάκη, ο Σύλλογος θα πραγματοποιήσει εκδηλώσεις ενημέρωσης αλλά και 80 ΜΑστογραφίες προσφορά Γιατρών ιδιωτών της Κομοτηνής.

«Το μήνυμα είναι ένα: Καμμία Γυναίκα να μην αμελεί τον εαυτό της. Καμμία γυναίκα να μην αδιαφορεί για το σώμα της. Αν διαπιστώσει κάτι μετά από αυτοψηλάφηση, θα πρέπει αμέσως να επισκεφθεί τον ειδικό γιατρό. Να μην αδιαφορεί για τις απαιτούμενες προληπτικές εξετάσεις, ειδικά όταν υπάρχει ιστορικό στην οικογένεια. Ο καρκίνος του μαστού είναι ιάσιμος στο αρχικό του στάδιο», υποστηρίζει η κ. Κοκκινάκη.
Όλο τον Οκτώβριο θα περάσουν από οικισμούς της Ροδόπης και μιλήσουν στις γυναίκες και θα δείξουν τον τρόπο της αυτοεξέτασης!
Στη γιορτή μελιού που συμμετείχαν, ενημέρωναν τον κόσμο για την πορεία το 5ο περπάτημα που θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή 11 Οκτώβρη(σ.σ. τώρα συμπίπτει με την Λευκή Νύκτα». Το σημείο Συνάντησης είναι στις 6 το απόγευμα στην Πλατεία της Κομοτηνής.
Εκεί βρέθηκαν ο Βουλευτής ΚΙΝΑΛ Ροδόπης, Ιλχάν Αχμέτ και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Γιάννης Μουρτίδης.

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2VhI5aa
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.