Δ. Μακεδονία: Διαμαρτυρία φοιτητών στο περιφερειακό συμβούλιο

Δ. Μακεδονία: Διαμαρτυρία φοιτητών στο περιφερειακό συμβούλιο

Παράσταση διαμαρτυρίας στο σημερινό (1/10/2019) περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, πραγματοποίησαν φοιτητές του Πανεπιστημίου, διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση που υπάρχει στο ίδρυμα σε ότι αφορά: Την έλλειψη καθηγητών, την έλλειψη αιθουσών διδασκαλία, τη σίτιση και τη στέγαση των φοιτητών στις εστίες.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των φοιτητών, Γιώργο Ρίμπα, η κατάσταση έχει επιδεινωθεί, ιδιαίτερα με την συγχώνευση του Πανεπιστημίου με το ΤΕΙ, καθώς με την έναρξη του Ακαδημαϊκού Έτους υπάρχουν πολλές ελλείψεις, είτε σε εκπαιδευτικό προσωπικό και υποδομές, είτε και στη μέριμνα των φοιτητών.

Μάλιστα ζήτησε τη στήριξη του περιφερειακού συμβουλίου έτσι ώστε να δοθούν λύσεις, κυρίως στη μέριμνα των φοιτητών. Όπως ανέφερε σήμερα το πρωί έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας και στη διοίκηση των Αστικών ΚΤΕΛ Κοζάνης, όπου πήραν τη δέσμευση για τη δρομολόγηση αστικού που θα συνδέει όλα τα κτήρια του Πανεπιστημίου.

Από την πλευρά τους όλες οι παρατάξεις του περιφερειακού συμβουλίου, αφού εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στα προβλήματα των φοιτητών δεσμεύτηκαν να συζητηθεί το θέμα, με την παρουσία όλων των παρατάξεων σε επόμενη συνεδρίαση.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/35EdloB
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη