Κρήτη: Ενημερωτική συνάντηση στην Περιφέρεια για τα εκτελούμενα έργα στο νησί

Κρήτη: Ενημερωτική συνάντηση στην Περιφέρεια για τα εκτελούμενα έργα στο νησί

Ενημερωτική συνάντηση για την υλοποίηση-εξέλιξη όλων των εκτελούμενων έργων στο νησί που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Κρήτης έγινε σήμερα στη Περιφέρεια με την συμμετοχή των Αντιπεριφερειαρχών, και των Περιφερειακών Συμβούλων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας, η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε υπό την Προεδρία του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Παύλου Μπαριτάκη, και σε αυτήν συμμετείχαν επίσης τα στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών των Περιφερειακών Ενοτήτων και της διεύθυνσης τεχνικών έργων Περιφέρειας Κρήτης. Την ενημέρωση έκανε η προϊσταμένη του τμήματος προγραμματισμού της Περιφέρειας Κρήτης Φωτεινή Κατίκα η οποία παρουσίασε αναλυτικά όλα τα χρηματοδοτούμενα έργα που υλοποιεί η Περιφέρεια Κρήτης, τα έργα που πρόκειται να υλοποιήσει και σε πιο στάδιο βρίσκονται (χρηματοδότηση-συμβασιοποίηση-εκτέλεση).

Από την πλευρά τους οι διευθυντές των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας Κρήτης έκαναν αναφορά για το τεχνικό πρόγραμμα των έργων που υλοποιεί η κάθε Περιφερειακή Ενότητα, όπως επίσης η τεχνική υπηρεσία της Περιφέρειας.

Ειδικά αναφορά έγινε για τα έργα προϋπολογισμού 120 εκ. ευρώ που εκτελούνται σε Χανιά και Ρέθυμνο για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία τον Φεβρουάριο του 2019.
Τέλος παρουσιάστηκαν στους Περιφερειακούς Συμβούλους οι προγραμματικές και διαβαθμιδικές συμβάσεις που υλοποιούνται από την Περιφέρεια Κρήτης και τους Δήμους που ουσιαστικά, όπως τονίστηκε, επιφορτίζουν για την ολοκλήρωση τους τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας λόγω της υποστελέχωσης των Δήμων σε προσωπικό.

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/33eKaXc
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.