Δυνατό τουρνουά στη Νάουσα για την Ακαδημία των Σπορ

Δυνατό τουρνουά στη Νάουσα για την Ακαδημία των Σπορ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το τριήμερο εκδηλώσεων του εορτασμού των 40 χρόνων της Ελληνικής χειροσφαίρισης στη Νάουσα που συνδιοργάνωσαν από κοινού ο δήμος Νάουσας με την τοπική ομάδα του Ζαφειράκη και της Ακαδημίας των Σπορ Πάτρας με τις ομάδες ανδρών, παίδων και παμπαίδων  Α' και την συμμετοχή του Φίλιππου Βεροίας.

Οι αθλητές των ομάδων της Βορείου και Δυτικής Ελλάδας βρέθηκαν για πρώτη φορά αγωνιστικά αντίπαλοι, ενώ παράλληλα ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία, ώστε να δουν οι προπονητές σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες τους ενόψει της έναρξης των πρωταθλημάτων που θα συμμετάσχουν.

Για την ιστορία στον πρώτο αγώνα μεταξύ Ζαφειράκη Νάουσας και Ακαδημία των Σπορ το σκορ έληξε 33-30, στον δεύτερο αγώνα 30-23 υπέρ του Ζαφειράκη. Ο Φίλιππος Βέροιας επιβλήθηκε της Ακαδημίας των Σπορ με σκορ 31-29.

Ο προπονητής της Πατρινής ομάδας Γιάννης Παπαγιαννόπουλος δήλωσε μετά το τέλος του τουρνουά .

« Ευχαριστούμε το δήμο Νάουσας και την άψογη φιλοξενία που μας παρείχε. Ευχαριστούμε τον Φίλιππο Βέροιας για τις ομάδες ανδρών, παίδων και παμπαίδων Α' του Ζαφειράκη Νάουσας. Ως  Πάτρα που έχουμε βάλει ως στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή μας, θα κάνουμε επίσημη πρόταση στον Ζαφειράκη Νάουσας για αδελφοποίηση των συλλόγων μας ιδιαίτερα για τα τμήματα υποδομών. Το λάβαρο της ομάδας της Δυτικής Μακεδονίας ήδη πήρε την θέση του στο μουσείο χειροσφαίρισης της Πάτρας. Οι ομάδες  του Ζαφειράκη πρωταγωνιστούν στο Πανελλήνιο στερέωμα εδώ και πολλά χρόνια,  με επικεφαλής των προπονητών τον Χρήστο Δεληχρήστο και εάν πραγματοποιηθεί η αδελφοποίηση οι αθλητές μας θα αποκομίσουν πάρα πολλές εμπειρίες. Τέλος θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε τους γονείς των τμημάτων υποδομών του Ζαφειράκη Νάουσας για τις ΄΄παραδοσιακές γλυκές και αλμυρές λιχουδιές ΄΄ που μας συνόδευσαν στην επιστροφή μας για την Πάτρα.»

Ειρήνη Μαραγκού

 

 

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2ofkjjk
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.