Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης άφησε τον Γεωργιάδη στη Βουλή να κάνει τη βρώμικη δουλειά

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης άφησε τον Γεωργιάδη στη Βουλή να κάνει τη βρώμικη δουλειά

Επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στην απόφαση να μην παρευρεθεί στη συζήτηση για την ψήφιση του αναπτυξιακού νομοσχεδίου εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, «ο κ. Μητσοτάκης με την απουσία του επιβεβαίωσε ότι δεν είχε το θάρρος να έρθει στη Βουλή και να υπερασπιστεί το κατ' ευφημισμό αναπτυξιακό νομοσχέδιο. Ποιος; Ο Πρωθυπουργός που έταζε 4 χρόνια ανάπτυξη με τη σέσουλα».

Πηγές της Κουμουνδούρου τονίζουν πως ο πρωθυπουργός «άφησε τον κ. Γεωργιάδη, που νοιώθει οικεία, να κάνει τη βρώμικη δουλειά, αφού τελικά το μόνο που είχε το νομοσχέδιο ήταν μία συρραφή από ρουσφέτια σε χορηγούς της ΝΔ και την κατάργηση όλων των δικαιωμάτων των εργαζομένων κατ' εντολή του ΣΕΒ».

Καταλήγουν λέγοντας «Αλλά επιβεβαίωσε και ότι δεν τόλμησε να έρθει στη Βουλή για να μην τοποθετηθεί για τις αθλιότητες του υπουργού του».



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2qApj2z
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη