Ακαδημίες Ολυμπιακού: Φεύγει ο Πέρες, έρχεται ο Νικοπολίδης

Ακαδημίες Ολυμπιακού: Φεύγει ο Πέρες, έρχεται ο Νικοπολίδης

Ολυμπιακός – ακαδημία: Εξελίξεις στην ακαδημία του Ολυμπιακού, με τον Ρικάρντο Πέρες όλα να δείχνουν πως δεν θα συνεχίσει στον σύλλογο.

Η πορεία δεν είναι αυτή που περίμεναν οι «ερυθρόλευκοι», ενώ και η περσινή σεζόν δεν κύλησε όπως θα ήθελαν. Για αυτό και φαίνεται πως προχωρούν σε αλλαγές στην ακαδημία της ομάδας του Πειραιά.

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει πάρει την απόφαση να υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του τμήματος κάτω των 19 ετών. Με τον Ρικάρντο Πέρες να μη συνεχίζει στη θέση αυτή.

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αντώνης Νικοπολίδης θα είναι ο αντικαταστάτης του Πορτογάλου τεχνικού. Μάλιστα δεν αποκλείεται ο πρώην αρχηγός και τερματοφύλακας της ομάδας του Πειραιά να αναλάβει και τη θέση του διευθυντή της ακαδημίας.

Κάτι το οποίο θα ξεκαθαρίσει όταν θα υπάρξει και επίσημη ενημέρωση από τους «ερυθρόλευκους».

Από την άλλη, δεν έχει ξεκαθαρίσει απόλυτα αν ο Ρικάρντο Πέρες θα αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο ή θα αναλάβει κάποιο άλλο πόστο στην ακαδημία των «ερυθρόλευκων».

Εξελίξεις, λοιπόν, στην ακαδημία του Ολυμπιακού, με τον Αντώνη Νικοπολίδη να επιστρέφει στον σύλλογο του Πειραιά, στον οποίο είχε κατακτήσει τίτλους, ενώ έχει διατελέσει και ως πρώτος προπονητής της πρώτης ομάδας.

Πηγή: Sportime.gr



via Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις https://ift.tt/2OBVvMS
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη