Καλαμάτα:Ξεκινά αύριο το Φεστιβάλ Χορωδιών.

Καλαμάτα:Ξεκινά αύριο το Φεστιβάλ Χορωδιών.

Ο Δήμος Καλαμάτας και ο πολιτιστικός οργανισμός Interkultur διοργανώνουν από κοινού τον 3ο Διεθνή Διαγωνισμό και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας, με 38 χορωδίες από 15 χώρες και πάνω από 1.200 χορωδούς και συνοδούς, που θα αρχίσει αύριο Τετάρτη ( 9 Οκτωβρίου) και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή (13 Οκτωβρίου).

Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ, πλήθος εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν σε κλειστούς και ανοικτούς χώρους, στις οποίες οι Καλαματιανοί και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν χορωδίες υψηλού επιπέδου από πολλές χώρες του κόσμου, καθώς και ελληνικές και, μάλιστα, πολλά Καλαματιανά χορωδιακά σχήματα.

Η φιλοδοξία των διοργανωτών είναι και φέτος ο Διαγωνισμός και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας να εξυψώσει τη χορωδιακή μουσική, να προβάλει την Καλαμάτα και να διαφημίσει τη χώρα μας ανά την υφήλιο.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2LXPj0k
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη