Βίντεο - ντοκουμέντο από την έκρηξη σε νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι

Βίντεο - ντοκουμέντο από την έκρηξη σε νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι

Το κεντρικό δελτίο του OPEN παρουσίασε βίντεο ντοκουμέντο από την έκρηξη σε νυχτερινό κέντρο στην οδό Πειραιώς στο Γκάζι.

Πιο συγκεκριμένα, η έκρηξη έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου και οι κινήσεις των εμπρηστών καταγράφηκαν από κάμερα κλειστού κυκλώματος.

Σημειώνεται πως δεν υπήρξαν θύματα ή τραυματισμοί, παρά το γεγονός ότι την ώρα της έκρηξης η κίνηση των οχημάτων στην Πειραιώς διεξαγόταν κανονικά. Όπως βλέπετε οι δράστες έφτασαν σε σημείο με μηχανή.

Ο συνοδηγός κατέβηκε, άφησε την εκρηκτική ύλη και μετά ανέβηκε στη μηχανή και μαζί με τον συνεργό του έγιναν «καπνός». Λίγη ώρα αργότερα, πραγματοποιήθηκε η έκρηξη ενώ έξω από το κατάστημα περνούσε εκείνη τη στιγμή μία κοπέλα.

Η ΕΛΑΣ κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο εκρηκτικός μηχανισμός αποτελείτο από πέντε κιλά δυναμίτη και βραδύκαυστο φυτίλι. Ωστόσο, η οργάνωση του αντιεξουσιαστικού χώρου ανέλαβε την ευθύνη για την έκρηξη.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις https://ift.tt/30ZvDx0
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη