Δείτε ποιοι κοινοποίησαν τη δημοσίευση τη Σελίδα σας

 
  Αγαπητέ/ή Καλύτερη,   Ο χρήστης Jim Tsoukalas κοινοποίησε τη δημοσίευση της Σελίδας Καλύτερη Λαμία? Μπορούμε Και Θέλουμε: "Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!! ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣΙ!!! ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΣ!! ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑ ΓΙΑ ΜΑΣ,ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ 21 ΜΕ ΤΑ ΑΠΟ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ!! ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΔΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!! ΕΣΕΙΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!"  
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Αγαπητέ Καλύτερη,
 
Ο χρήστης Jim Tsoukalas κοινοποίησε τη δημοσίευση της Σελίδας Καλύτερη Λαμία? Μπορούμε Και Θέλουμε: "Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!! ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣΙ!!! ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΣ!! ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑ ΓΙΑ ΜΑΣ,ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ 21 ΜΕ ΤΑ ΑΠΟ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ!! ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΔΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!! ΕΣΕΙΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!"
 
   
   
 
Επισκεφτείτε τη Σελίδα σας
   
Προβολή όλων των ειδοποιήσεων
 
   
   
Σας ευχαριστούμε,
Η ομάδα του Facebook
 
   
   
 
Το μήνυμα έχει σταλεί στη διεύθυνση kaliterilamia@gmail.com. Αν δεν θέλετε να λαμβάνετε στο μέλλον αυτά τα email από το Facebook, ξεγραφτείτε.
Facebook Ireland Ltd., Attention: Community Operations, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Ireland
   
   
Για την προστασία του λογαριασμού σας, μην προωθήσετε αυτό το email. Μάθετε περισσότερα.
   
 
Από το Blogger.