Στην καύση των υπολειμμάτων από τα ιχθυοπωλεία προσανατολίζεται ο Δήμος Χίου

Στην καύση των υπολειμμάτων από τα ιχθυοπωλεία προσανατολίζεται ο Δήμος Χίου

Στη συλλογή και καύση των υπολειμμάτων ψαριών, αποφασίστηκε να προχωρήσει από 1η Νοεμβρίου ο Δήμος Χίου.
Σε ένα πολύ περιεκτικό δελτίο τύπου από τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πάνος Αναγνώστου, ενημερώνει ότι «σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη στο Δημαρχείο Χίου με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου κου Αναγνώστου, τη συμμετοχή του Προϊσταμένου της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας κου Αμέντα, Υπηρεσιακών παραγόντων της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ιδιοκτήτη Πιστοποιημένης Επιχείρησης και Ιχθυοπωλών με θέμα την εξεύρεση λύσης στο ακανθώδες πρόβλημα της διαχείρισης των λεγόμενων ζωικών υπολειμμάτων (ΖΥΠ), αποφασίσθηκε από πρώτη Νοέμβρη, η εφαρμογή των όσων συνομολογήθηκαν για τη συλλογή και καύση των υπολειμμάτων.
Πρόθεση της Υπηρεσίας μας είναι τα μέτρα για τη διαχείριση των (ΖΥΠ) να επεκταθούν και σε άλλους επαγγελματικούς κλάδους, ώστε σύντομα η Πόλη να απαλλαγεί οριστικά από το πρόβλημα της δυσοσμίας που προκαλείται από την ανεξέλεγκτη ρίψη ρυπογόνων υλικών στους κάδους», καταλήγει το δελτίο τύπου.
Δεν διευκρινίζεται όμως, πως θα συλλέγονται τα ζωικά υπολείμματα, ποια είναι η Πιστοποιημένη Επιχείρηση και που ακριβώς θα γίνεται η καύση τους.
.

The post Στην καύση των υπολειμμάτων από τα ιχθυοπωλεία προσανατολίζεται ο Δήμος Χίου appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2owW1l0
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη