Παναγιώτης Ιακωβής: Σύγχρονες Ιατρικές Εξελίξεις


Σύγχρονες Ιατρικές Εξελίξεις:

1. Φαίνεται ότι τα βιομαγνητικά βραχιόλια μπορούν να θεραπεύουν πλειάδα παθήσεων. Θεραπεύουν την υπόταση (στο δεξί χέρι), την υπέρταση (στο αριστερό χέρι), το άγχος, την κούραση και την καταβολή. Τα ανωτέρω, επιβεβαιώνονται από μελέτες αρχαίων Αιγυπτίων (φυσικά), αρχαίων Ελλήνων (αναπόφευκτα) και του "πατέρα της Ιατρικής Ιπποκράτη" (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου).

2. Η ανωτέρω θεραπεία αποδεικνύεται (από μελέτες των Αρχαίων Αιγυπτίων) ότι αποτρέπει τις βλαπτικές ραδιοφωνικές ακτινοβολίες των κινητών τηλεφώνων οι οποίες απορροφούν την "ενέργεια" από τον οργανισμό μας. Αυτό είναι τεράστια Ιατρική ανακάλυψη διότι για πρώτη φορά ανακαλύπτεται συσκευή (βιομαγνητικό βραχιόλι) που συγχρόνως να διώχνει ενέργεια (ραδιοφωνική) και να δίνει ενέργεια στον καταπονημένο οργανισμό. Μένει να αποδειχτεί αν οι φορείς του βραχιολιού θα μπορούν να ακούνε ραδιόφωνο ή να μιλάνε στο κινητό τους, με τέτοια τρομερή ασπίδα ακτινοβολιών στον καρπό τους.

3. Κατόπιν τούτων, η παγκόσμια Ιατρική κοινότητα, συγκλονισμένη, φαίνεται να εγκαταλείπει παλιομοδίτικες θεραπείες της υπέρτασης και της υπότασης με φάρμακα και να συστήνει μαζικά "βραχιόλια ισορροπίας" σε ασθενείς με πίεση 22, που χαρούμενοι πλέον, τρώνε, πίνουν και καπνίζουν έχοντας λύσει το πρόβλημά τους με τα θαυματουργά βραχιόλια Τιτανίου.

4. Δεδομένου ότι τα βραχιόλια στο δεξί χέρι θεραπεύουν την υπόταση, δεκάδες Γιατροί στις ΜΕΘ της Χώρας, εγκαταλείπουν τις συμβατικές θεραπείες του καρδιογενούς σοκ και φοράνε βραχιόλια στο δεξί στους ασθενείς, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

5. Τέλος, τα πτυχία τους σκίζουν και οι ΩΡΛ και Νευρολόγοι Συνάδελφοι, αφού το θαυματουργό βραχιόλι θεραπεύει τις διαταραχές ισορροπίας. Μόνο μειονέκτημα της θεραπείας είναι ότι μπορεί να χρειαστούν πάνω από 10-15 βραχιόλια τιτανίου στο ένα χέρι, για να ισορροπήσει ο ασθενής, με αποτέλεσμα ορισμένες φορές να γέρνει επικίνδυνα προς τη μία πλευρά.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη