Εξάρχεια: Συνεργεία του Δήμου καθάρισαν εκ νέου την πλατεία

Εξάρχεια: Συνεργεία του Δήμου καθάρισαν εκ νέου την πλατεία

Συνεργείο που καθάρισε το άγαλμα και αποκατέστησε την εικόνα της πλατείας Εξαρχείων από τους ζημιές που έγιναν νωρίτερα, έστειλε ο Δήμος Αθηναίων.

Το πρωί έγιναν καταγγελίες από κατοίκους της περιοχής για σπασμένα μάρμαρα και για το βάψιμο του αγάλματος της πλατείας.

Ο Δήμος Αθηναίων, έστειλε συνεργείο που καθάρισε εκ νέου το άγαλμα, αποκαθιστώντας την εικόνα της πλατείας από τις ζημιές που έγιναν.

Πριν από λίγες μέρες, συνεργεία του Δήμου είχαν βελτιώσει την εικόνα του χώρου, φυτεύοντας δέντρα και επισκευάζοντας παγκάκια, ενώ απομάκρυναν το κοντέινερ και το κατεστραμμένο περίπτερο.

Ο Δήμος επενέβη άμεσα, καθώς κλιμάκιο δημοτικών υπαλλήλων καθάρισε εκ νέου την περιοχή, με τον Δήμο να δεσμεύεται πως θα φροντίσει για την καλή εικόνα της πλατείας και της περιοχής.

 

 



via Ειδήσεις | Live News - Dikaiologitika News | Ειδήσεις τώρα - Dikaiologitika News | Ειδήσεις τώρα https://ift.tt/2oZ2nta
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη