Τέλος ο Αντωνίου και φαβορί ο Μάντζιος στην Λαμία


Ο Άκης Μάντζιος αποτελεί ένα απ’ τα φαβορί για να αντικαταστήσει τον Σωτήρη Αντωνίου στην τεχνική ηγεσία της Λαμίας, ενώ παίζει δυνατά κι ένα όνομα από το εξωτερικό με ελληνικό παρελθόν.

Οι άνθρωποι της Λαμίας ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Σωτήρη Αντωνίου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, αφού η βαριά ήττα με 3-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα αποτέλεσε το «κύκνειο άσμα» του 44χρονου τεχνικού, με το διαζύγιο των δύο πλευρών να ανακοινώνεται το πρωί της Δευτέρας.

Γιατί να χάνεις τις καλύτερες αποδόσεις; – Κάνε την εγγραφή σου στην Tipbet.gr

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Σωτήρη Αντωνίου και τον βοηθό του Γιάννη Προβίδα. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

*Γυναικείο μαγαζί με ρούχα και όχι μόνο στις ιδανικές τιμές!

Σχετικά με τον αντικαταστάτη του, μεγάλο φαβορί είναι ο Άκης Μάντζιος, ενώ παίζει δυνατά κι ένα όνομα από το εξωτερικό με ελληνικό παρελθόν.

Θυμίζουμε πως ο Μάντζιος άρχισε τη σεζόν στον Πανιώνιο, αλλά αποχώρησε εξαιτίας του μέτριος ξεκινήματος στο πρωτάθλημα.

www.galanolefko.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη