Καταδικάζει το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου την τουρκική εισβολή στη Συρία

Καταδικάζει το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου την τουρκική εισβολή στη Συρία

«Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου , καταδικάζει απερίφραστα , την εισβολή της Τουρκίας στις κουρδικές περιοχές στη βόρεια Συρία, με την εικονική ονομασία "Επιχείρηση Πηγή Ειρήνης" , η οποία παραβιάζει το διεθνές δίκαιο. Παράλληλα, υπονομεύει κάθε απόπειρα ειρήνευσης στη περιοχή, οδηγεί στην δημιουργία νέων τρομοκρατικών οργανώσεων και προκαλεί νέο κύμα προσφύγων.
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου , εκφράζει τη συμπαράστασή του στον κουρδικό λαό και τους συμμάχους στη βόρεια Συρία, καθώς και σε ολόκληρο τον πολύπαθο συριακό λαό, κυρίως στις γυναίκες και στα παιδιά, που ζουν την κόλαση του πολέμου, γνωρίζουν την προσφυγιά και τον ξεριζωμό.
Δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας στον πολύπαθο πληθυσμό της Συρίας, που γίνονται για μία ακόμα φορά πιόνι στα ιμπεριαλιστικά παζάρια».

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/33CmOLv
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη