Διευκρίνιση σχετικά με συνάντηση Βορίδη – Βολουδάκη για αποζημιώσεις ΠΣΕΑ (Βρύσες, Νίππος, Καλαμίτσι)

Διευκρίνιση σχετικά με συνάντηση Βορίδη – Βολουδάκη για αποζημιώσεις ΠΣΕΑ (Βρύσες, Νίππος, Καλαμίτσι)

Την ικανοποίησή του για την άμεση αντίδραση του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκου Καλογερή σχετικά με τα όσα ελέχθησαν στη συνάντησή του με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη, σχετικά με τη διαδικασία αποζημίωσης από τα ΠΣΕΑ για τους αγρότες του Αποκόρωνα (Βρύσες, Νίππος, Καλαμίτσι) που επλήγησαν από τη μεγάλη πυρκαγιά του 2018, εκφράζει με ανακοίνωσή του ο βουλευτής Χανίων της Ν.Δ. Μανούσος Βολουδάκης, ο οποίος παράλληλα τονίζει ότι είναι προφανές, ότι αποτελεί κοινό στόχο να λυθεί το πρόβλημα και να αποζημιωθούν οι αγρότες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Βολουδάκη:

Στη συνέχεια ο κ. Βουλουδάκης, επισημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον κ. Βορίδη, ο Υπουργός ζήτησε από υπηρεσιακούς παράγοντες ενημέρωση για το πού βρίσκεται η υπόθεση. Έλαβε μπροστά μου την απάντηση ότι η διαδικασία δεν έχει κινηθεί διότι δεν έχει αποσταλεί ακόμη στον ΕΛΓΑ μια έκθεση για το ζήτημα, η οποία πρέπει να αποσταλεί από την αρμόδια διεύθυνση της Περιφέρειας. Αυτό ανέφερα και στη δική μου ανακοίνωση, παίρνοντας ως δεδομένο ότι η απάντηση που λάβαμε ήταν ακριβής. Όπως προέκυψε στη συνέχεια από την ανακοίνωση του Νίκου Καλογερή, προφανώς η πραγματικότητα ήταν διαφορετική.

Έχω ήδη ενημερώσει τον Υπουργό σχετικά, και έχω ζητήσει να κινηθεί η διαδικασία με ταχύτητα στο εξής. Από πλευράς μου θα παρακολουθώ το ζήτημα και θα επανέλθω.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2MH8LgG
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη