Εγκαινιάζεται το οδοντιατρείο του Κέντρου Κοινότητας στην Ν. Σμύρνη

Εγκαινιάζεται το οδοντιατρείο του Κέντρου Κοινότητας στην Ν. Σμύρνη

'Το Παράρτημα Ρομά του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων έχοντας συμπληρώσει έναν κύκλο επιτυχημένων ενημερωτικών δράσεων σχετικά με την ατομική και στοματική υγιεινή ατόμων Ρομά και έναν κύκλο εμβολιαστικών δράσεων από την Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας Θεσσαλίας και την 4η ΤΟΜΥ Αμπελοκήπων, θα συνεχίσει με εμβολιασμούς ενηλίκων.

Συγκεκριμένα, μεθαύριο Τετάρτη 16 του μηνός θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί του αντιγριπικού εμβολίου για άτομα άνω των 60 ετών και για ευάλωτες ομάδες υγείας (στεφανιαίοι ασθενείς, διαβητικοί κ.α.) Η δράση θα διαρκέσει ένα μήνα.
Την ίδια ημέρα στις 11:00 το πρωί θα πραγματοποιηθούν και τα εγκαίνια του οδοντιατρείου που λειτουργεί το τελευταίο διάστημα στο χώρο του Παραρτήματος Ρομά και εξυπηρετεί καθημερινά 08:30 π.μ. με 13:00 μ.μ., κατοίκους της Νέας Σμύρνης.

Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λαρισαίων εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014- 2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2MDmcOR
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη