One Channel: Πλησιάζει η επίσημη «πρώτη» - Καινοτομίες, πλούσιο πρόγραμμα, γνωστά πρόσωπα - Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες

One Channel: Πλησιάζει η επίσημη «πρώτη» - Καινοτομίες, πλούσιο πρόγραμμα, γνωστά πρόσωπα - Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες

Με πλούσιο ενημερωτικό και αθλητικό πρόγραμμα θα εκπέμψει το «One Channel» σε πανελλαδική εμβέλεια. Φημολογείται έντονα ότι η πρεμιέρα θα γίνει 11 Νοεμβρίου χωρίς να σημαίνει ότι αυτή είναι η οριστική ημερομηνία καθώς η προετοιμασία για την επίσημη πρώτη ενός τέτοιου εγχειρήματος έχει πολλές και δυσκολες παραμέτρους.

Το πρόγραμμα του καναλιού θα περιλαμβάνει 24ωρη ζωντανή ροή, καθώς το βράδυ θα υπάρχει εκπομπή η οποία θα ενημερώνει ζωντανά για τις εξελίξεις. Το «One» θα περιλαμβάνει πλούσιο ενημερωτικό και αθλητικό πρόγραμμα.

Παρουσιαστές της πρωινής ζώνης θα είναι οι Ντίνος Σιωμόπουλος, Θανάσης Φουσκίδης, Μπάγια Αντωνοπούλου και Δάφνη Καραβοκύρη.

Αμέσως μετά, τη σκυτάλη θα παίρνει η Χριστίνα Λαμπίρη με καθημερινή εκπομπή.

Στις 12:00, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ενημερωτική εκπομπή με παρουσιαστές τους Γιώργο Χουδαλάκη, Ανδρέα Παπαδόπουλο και Τζίνα Μοσχολιού, ενώ το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, το οποίο θα αρχίζει στις 14:00, θα παρουσιάζει η Μαριλένα Γεραντώνη.

Καθημερινά, ο Νίκος Ευαγγελάτος θα παρουσιάζει ενημερωτική εκπομπή, ενώ η Δώρα Αναγνωστοπούλου θα παρουσιάζει το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με ώρα έναρξης στις 20:30.

Η μεγάλη καινοτομία που φέρνει το «One Channel» είναι ότι θα υπάρχει ζωντανή ενημερωτική εκπομπή κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η εκπομπή θα περιλαμβάνει την ειδησεογραφία σε εσωτερικό και διεθνή χώρο κατά τη διάρκεια της νύχτας, με το μεταμεσονύκτιο δελτίο να μην έχει έναν παρουσιαστή, αλλά να είναι με βάρδιες.

Θέση στο πρόγραμμα του καναλιού θα πάρει και η Βίκυ Χατζηβασιλείου, με τη γνωστή εκπομπή του «Πακέτου», η εκπομπή της οποίας δεν θα εκπέμψει άμεσα, αλλά αναμένεται να είναι σημαντική προσθήκη κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Το «One» θα περιλαμβάνει και πλούσια αθλητική επικαιρότητα. Ο Μιχάλης Τσώχος θα παρουσιάζει εκπομπή αθλητικού περιεχομένου το Σάββατο, με τον Αντώνη Καρπετόπουλο να παίρνει την σκυτάλη για την κυριακάτικη αθλητική εκπομπή.

Σε ό,τι αφορά το αθλητικό περιεχόμενο, το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη θα προβάλλει μαγνητοσκοπημένους αγώνες Super League αλλά και αγώνες μπάσκετ.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις https://ift.tt/2ITRPCz
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη