Από την Μίλαν, στην Λαμία και από εκεί στην Serie C ο Μαστούρ


Το άλλοτε σούπερ ταλέντο της Μίλαν και πρώην μέσος της Λαμίας, Χακίμ Μαστούρ, ετοιμάζεται στα 21 του χρόνια για ένα νέο βήμα στην καριέρα του υπογράφοντας συμβόλαιο με την Ρετζίνα.

Για πολλά χρόνια εθεωρείτο ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ταλέντα της Ιταλίας (από τη στιγμή δε που υπέγραψε στην Μίλαν το 2012 σε ηλικία 14 ετών), όμως στον αγωνιστικό χώρο ο Χακίμ Μαστούρ δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να δικαιώσει τις (υψηλές) προσδοκίες που υπήρχαν για αυτόν.
Τα περάσματά του από Ισπανία (Μάλαγα) και Τσβόλε (Ολλανδία) με τη μορφή δανεισμού πέρασαν σχεδόν απαρατήρητα ενώ το ίδιο ανεπιτυχές ήταν και αυτό στην Λαμία, με τον νεαρό επιτελικό μέσο να έρχεται στη χώρα μας το καλοκαίρι του 2018 αλλά να αποχωρεί επτά μήνες αργότερα με τον πενιχρό απολογισμό των μηδέν γκολ σε έξι ματς.


Τώρα, ο Μαστούρ είναι έτοιμος για μία νέα προσπάθεια ώστε να αναγεννήσει την καριέρα του, με την Ρετζίνα που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της Ιταλίας να είναι μία ανάσα από την απόκτησή του.

"Είναι μεγάλο deal για μας επειδή πιστεύουμε στο ταλέντο του και στην επιθυμία του για εκδίκηση", τόνισε στο Fox Sports ο νυν αθλητικός διευθυντής της Ρετζίνα και άλλοτε γκολκίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάσιμο Ταΐμπι, με τον Μαστούρ να αναμένεται να βάλει την υπογραφή του στην ομάδα του ιταλικού Νότου μέχρι το 2022.

www.sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη