Θεσσαλονίκη: «Δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος» λέει η μητέρα του εγκαταλελειμμένου βρέφους (vid)

Θεσσαλονίκη: «Δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος» λέει η μητέρα του εγκαταλελειμμένου βρέφους (vid)

H 25χρονη μητέρα του βρέφους είναι σε κατάσταση σοκ και μοιάζει σαν να μην έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Το παιδί της βρέθηκε χθες εγκαταλελειμμένο μπροστά από πολυκατοικία, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους στην περιοχή της Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Χθες, ένοικος εντόπισε το μωρό μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου και διαμένει, στην περιοχή της Χαριλάου. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Άμεση Δράση η οποία και έσπευσε στο σημείο.

Στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε το μωρό και το μετέφερε στο νοσοκομείο "Ιπποκράτειο".

Η 25χρονη είχε λίγη ώρα πριν γεννήσει, και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, προσπάθησε να εγκαταλείψει το παιδί της στην είσοδο πολυκατοικίας.

Μία γειτόνισσα είδε την κοπέλα να το έχει μέσα σε πετσέτα και να το αφήνει στη μαρμάρινη είσοδο.

Άνδρες της αστυνομίας μετέβησαν στο σπίτι της 25χρονης και σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star όταν ρώτησαν γιατί το έκανε, η νεαρή μητέρα απάντησε ότι δε γνώριζε πως ήταν έγκυος και στον πανικό της προχώρησε σε αυτή την πράξη.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις https://ift.tt/2W4dg9m
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη