Γιάννης Σαρακιώτης: Σόου με τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος στο χώρο της υγείας γινόταν επί πολλές δεκαετίες (video)


Σόου με τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος στο χώρο της υγείας γινόταν επί πολλές δεκαετίες» απάντησε στις αναφορές για «σόου» των στελεχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με αφορμή την πρόσφατη «εξαίρεση» των πρώην Υπουργών κ.κ. Δημήτρη Τζανακόπουλου και Παύλου Πολάκη από την προανακριτική επιτροπή, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής παρουσίας του στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΙ, ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Γιάννης Σαρακιώτης.

Αναφερόμενος στην υπόθεση, ο Βουλευτής Φθιώτιδας προσέθεσε ότι αυτό είναι κάτι που το έχουν παραδεχθεί πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑ.ΣΟΚ. τα προηγούμενα χρόνια χωρίς όμως να έχει στείλει κανένας αυτές τις υποθέσεις στην Ελληνική Δικαιοσύνη, τονίζοντας ότι η πρώτη Κυβέρνηση που το έκανε είναι αυτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι.

Κληθείς να τοποθετηθεί σχετικά με το αν είναι ορθή η «εξαίρεση» των πρώην Υπουργών, Δημήτρη Τζανακόπουλου και Παύλου Πολάκη από την προανακριτική επιτροπή, ο κ. Σαρακιώτης ανέφερε ότι είναι πρωτοφανές να αποφασίζεται από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΙΝ.ΑΛ. ο αποκλεισμός βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «άλλο προανακριτική και άλλο εξεταστική», ενώ για τους λόγους της πρωτοφανούς εξαίρεσης τους, παρέπεμψε με νόημα στη σχετική εισήγηση από πλευράς ΚΙΝ.ΑΛ. προς την αρμόδια επιτροπή, η οποία και στηρίχθηκε σε ανυπόστατους πολιτικούς ισχυρισμούς.

Τέλος, σε τοποθέτηση της Βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ., κας Χαράς Κεφαλίδου σχετικά με τη στάση στελεχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για το θέμα, ο κ. Σαρακιώτης αντέτεινε με τη δήλωση βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ., αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι: «ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης και νυν Βουλευτής, κ. Χάρης Καστανίδης δεν συμμερίζεται αυτά που λένε στελέχη σας και συντάσσεται απολύτως με την άποψη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στο θέμα της εξαίρεσης των δύο βουλευτών».

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη