Ξάνθη – Ολυμπιακός 0-0: No goal, no party!

Ξάνθη – Ολυμπιακός 0-0: No goal, no party!

Ξάνθη – Ολυμπιακός 0-0: Ναι μεν ήταν καλύτερος ο Ολυμπιακός από την Ξάνθη, στα Πηγάδια, αλλά είχε την πρώτη του βαθμολογική απώλεια. Οι Πειραιώτες είχαν το πάνω χέρι στο ματς, χωρίς όμως να το εκμεταλλευτούν.

Τους έλειψε το γκολ με αποτέλεσμα να έχουν την πρώτη τους βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα. Μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός είχε μόνο νίκες στη Super League 1, όμως η Ξάνθη μπόρεσε να του πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με το τελικό 0-0.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε στο ματς να χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα που είχε απέναντι στην ΑΕΚ, πριν μία εβδομάδα στο Καραϊσκάκη. Αυτή τη φορά όμως δεν του βγήκε του Πορτογάλου, επιθετικά, το σχήμα με το 4-3-3.

Από νωρίς στον αγώνα ο Ολυμπιακός έδειξε τις προθέσεις του απέναντι στην Ξάνθη. Οι Πειραιώτες έψαξαν το γρήγορο γκολ έτσι ώστε να βγάλουν και το άγχος από πάνω τους.

Κατάφερε ο Ολυμπιακός να κλείσει την Ξάνθη στο μισό γήπεδο και να μην την αφήνει να περνάει σέντρα. Χαρακτηριστικό μάλιστα το γεγονός ότι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι τελικές ήταν 8 για τους Πειραιώτες, καμία για τους γηπεδούχους!

Πολλές οι φάσεις από τους φιλοξενούμενους, χωρίς όμως να είναι κάποια η οποία θα ανησυχούσε ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα Άμπαντ.

Έτσι έμεινε το 0-0 στο πρώτο ημίχρονο. Με την Ξάνθη από την πλευρά της να μην μπορεί σε καμία περίπτωση να απειλήσει τον Ολυμπιακό. Από τη στιγμή που είχε κλειστεί πίσω από το κέντρο.

Περισσότερα στο Sportime.gr



via Ειδήσεις τώρα - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/36oNMZn
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη