Τέλος η φορολοταρία της ΑΑΔΕ για 1.000 ευρώ - Θα κληρώνονται... σπίτια κάθε μήνα!

Τέλος η φορολοταρία της ΑΑΔΕ για 1.000 ευρώ - Θα κληρώνονται... σπίτια κάθε μήνα!

Σε μια προσπάθεια να αυξήσει τη χρήση πλαστικού χρήματος το υπουργείο Οικονομικών μελετά αλλαγές στη φορολοταρία της ΑΑΔΕ.

Η φορολοταρία της ΑΑΔΕ ξεκίνησε ως κίνητρο για τη χρήση πλαστικού χρήματος και τα έως τώρα αποτελέσματα δεν είναι ιδιαίτερα θεαματικά. Η κυβέρνηση σκέφτεται να... αφήσει τις κληρώσεις για 1.000 ευρώ και να κληρώνει... σπίτια.

Η κυβέρνηση θέλει να δώσει περισσότερα κίνητρα για να πείσει τους πολίτες να «κινούνται» περισσότερο με πλαστικό χρήμα μετά και την αύξηση του ορίου από 10% στο 30% από το 2020.

Μια προσπάθεια που δεν είναι εύκολη καθώς είναι το μεγάλο το ποσοστό επί του εισοδήματος, αλλά η κυβέρνηση θα επιμείνει σε αυτή καθώς κορυφή στην ατζέντα της είναι η πάταξη της φοροδιαφυγής.

akinita311

Όπως αποκάλυψε το star στην κυβέρνηση συζητούν το ενδεχόμενο να υπάρξει κίνητρο προς τους πολίτες για να μαζεύουν αποδείξεις.

Αυτό που σκέφτονται, όπως αναφέρει το star, είναι να καταργήσουν τη φορολοταρία και να κληρώνουν κάθε μήνα σπίτια, διαμερίσματα και βίλες, τα οποία έχουν περιέλθει στην κατοχή του Δημοσίου από κατασχέσεις.

Kατά πάσα πιθανότητα το σχέδιο αυτό της κυβέρνησης από τον νέο χρόνο θα γίνει πράξη.via Ειδήσεις τώρα - Dikaiologitika News - Dikaiologitika News https://ift.tt/2rnVL93
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.