Με τοποθετήσεις συνέδρων συνεχίζονται από το πρωί οι εργασίες του 11ου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ. Και ενώ το ενδιαφέρον έχει στραφεί στις ομιλίες του Νίκου Ανδρουλάκη και Παύλου Γερουλάνου, ο Ανδρέας Λοβέρδος από το βήμα στήριξε τις θέσεις της Φώφης Γεννηματά.
Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι αδιανόητο με τα προβλήματα που έχει η χώρα το κόμμα μας, που είναι τρίτο κόμμα στη Βουλή, να ανοίγει με αυτών τον τρόπο τα εσωτερικά.
Το συνέδριο γνωρίζουμε ότι πραγματοποιείται για να ρυθμιστούν ζητήματα τεχνικά και όχι ουσιαστικά».
Ενώ σε άλλο σημείο της ομιλίας του επιτέθηκε, εμμέσως πλην σαφώς, στον Παύλο Γερουλάνο σημειώνοντας χαρακτηριστικά:
«Ο κόσμος θα μας στηρίξει αν κοιτάξουμε μπροστά, δεν θα μας στηρίξει εάν μαζεύουμε υπογραφές για το πώς θα εκλεγούν οι σύνεδροι. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά».
11ο Συνέδριο ΠΑΣOK - Ανέβηκαν οι τόνοι από Γεννηματά: Μηδενική ανοχή στην εσωστρέφεια, τη μιζέρια και την υπονόμευση