Σοκαριστικό βίντεο: Ένοπλοι γαζώνουν με 150 σφαίρες τον αστυνομικό που συνέλαβε τον γιο του Ελ Τσάπο

Σοκαριστικό βίντεο: Ένοπλοι γαζώνουν με 150 σφαίρες τον αστυνομικό που συνέλαβε τον γιο του Ελ Τσάπο

Ο Μεξικανός αστυνομικός που είχε συμμετάσχει στις 17 Οκτωβρίου στην επιχείρηση σύλληψης του γιου του διαβόητου διακινητή ναρκωτικών Ελ Τσάπο, δολοφονήθηκε σε συγκλονιστική επίθεση τουλάχιστον δύο ανθρώπων των καρτέλ που έτρεξαν στο αυτοκίνητο του αστυνομικού και το γάζωσαν με περισσότερες από 150 σφαίρες.

Η επίθεση έγινε την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου σε έναν χώρο στάθμευσης στο εμπορικό κέντρο Culiacan, στην πόλη της Sinaloa. Η κάμερα ασφαλείας του χώρου στάθμευσης κατέγραψε συγκλονιστικά στιγμιότυπα, βγαλμένα κατευθείαν από τις σκληρότερες τηλεοπτικές σειρές που καταγράφουν τον ανελέητο πόλεμο των καρτέλ των ναρκωτικών με τις αρχές ασφαλείας στο Μεξικό.

Ο Ovidio Guzmán López, 28 ετών, γιος του Joaquin Guzman, γνωστού ως Ελ Τσάπο, συνελήφθη σε μια γιγαντιαία επιχείρηση της αστυνομίας στις 17 Οκτωβρίου. Αμέσως, το καρτέλ της Σιναλόα, υπό την αρχηγία άλλου γιου του Ελ Τσάπο, σήμανε συναγερμό και ως αντίποινα συνέλαβε στρατιώτες και αστυνομικούς απειλώντας να τους εκτελέσει. Μετά από διαπραγματεύσεις ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος, όπως και οι όμηροι.

Οι τρομακτικές σκηνές που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο το κόκκινο αυτοκίνητο των δραστών «πλεύρισε» το λευκό αυτοκίνητο μάρκας Nissan, στο οποίο επέβαινε ο αστυνομικός, το όνομα του οποίου δεν είχε δοθεί στη δημοσιότητα μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου. Το μόνο στοιχείο που είχε γίνει γνωστό ήταν ότι επρόκειτο για υψηλόβαθμο αξιωματικό της αστυνομίας της Σιναλόα.

Οι δράστες βγήκαν από το αυτοκίνητό τους και με ημιαυτόματα τουφέκια γάζωσαν το αυτοκίνητο του αστυνομικού ο οποίος σκοτώθηκε επί τόπου. Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η στυγνή δολοφονία του αστυνομικού αναμένεται να σημάνει έναν ακόμα κύκλο αίματος στον πόλεμο των κρατικών υπηρεσιών με το καρτέλ ναρκωτικών της Σιναλόα. Ένας κύκλος, που όπως όλοι οι άλλοι παρόμοιοι του, δεν κλείνουν ποτέ…

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο: 



via Ειδήσεις τώρα https://ift.tt/36KJ1JO
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη