Νέες αποκαλύψεις για την εξαφάνιση της 17χρονης και της μητέρας της στην Κατερίνη

Νέα στοιχεία στο θρίλερ της εξαφάνισης μίας 45χρονης μητέρας μαζί τη 17χρονη κόρη της, αποκάλυψε ο ΣΚΑΙ και η τηλεοπτική εκπομπή «Μαζί σου».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ιδιοκτήτης κεντρικού φωτογραφείου στην Κατερίνη ανέφερε ότι αναγνώρισε την 17χρονη από τη φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει στη δημοσιότητα. Επιπλέον, θυμήθηκε ότι πριν από λίγες μέρες, μαζί με τη μητέρα της, είχαν πάει στο φωτογραφείο του.

«Μου έκανε εντύπωση το πόσο ευδιάθετη ήταν η μητέρα. Σχεδόν σιγοτραγουδούσε. Μπορεί να μην πιάσαμε κουβέντα αλλά θυμάμαι ότι μου ζήτησαν να βγάλουν φωτογραφίες για διαβατήριο» ανέφερε ο ιδιοκτήτης του φωτογραφείου, προσθέτοντας ότι οι δύο αγνοούμενες, ήθελαν να βγάλουν διαβατήριο, για να ταξιδέψουν στη Ρωσία.

«Θυμάμαι ότι το κορίτσι είχε κάποιο κινητικό πρόβλημα και την κρατούσε η μητέρα της. Είμαι σίγουρος πως πρόκειται για το παιδί που ψάχνουν» κατέληξε.



via Press24.gr https://ift.tt/2CPTK7U
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη