-->

Γάτος εντοπίστηκε 1.900 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του - Είχε εξαφανιστεί πριν από πέντε χρόνια

Με τον αγνοούμενο επί μία πενταετία γάτο του επανενώθηκε ένας άνδρας από την πολιτεία του Όρεγκον, στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το BBC, ο γάτος εντοπίστηκε να περιφέρεται στον δρόμο και σε απόσταση...1.900 χιλιομέτρων από το σπίτι του ιδιοκτήτη του.

Ο μαύρος γάτος, ο οποίος ακούει στο όνομα Σάσα, βρέθηκε πρόσφατα στην πόλη Σάντα Φε, στο Νέο Μεξικό.

Ο μαύρος γάτος, ονόματι Σάσα, βρέθηκε πρόσφατα στην πόλη Σάντα Φε του Μεξικού. Το καταφύγιο ζώων της πόλης ανέφερε ότι κατάφερε να εντοπίσει τον ιδιοκτήτη του σκανάροντας το μικροτσίπ του Σάσα.

Ο γάτος επέστρεψε αεροπορικώς στο Πόρτλαντ αυτή την εβδομάδα και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του Βίκτορ Γιούσοφ, ο οποίος είπε ότι είχε καταγγείλει την εξαφάνισή του πριν από πέντε χρόνια, αλλά έκτοτε είχε χάσει κάθε ελπίδα ότι θα τον ξαναέβλεπε.

Λεπτομέρειες ως προς το πώς βρέθηκε ο Σάσα στην Σάντα Φε παραμένουν άγνωστες, αλλά ο Γιούσοφ εκτιμά ότι ο Σάσα, ο οποίος είναι φιλικός, "συνόδευσε κάποιον οδηγό στο ταξίδι του".

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ, BBC

Πηγή ΦΩΤΟ: BBC



via Press24.gr https://ift.tt/2OEiHbM
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->