«Αδελφές» – Πρεμιέρα νέας εξαιρετικής σειράς στην ΕΡΤ2

«Αδελφές» – Πρεμιέρα νέας εξαιρετικής σειράς στην ΕΡΤ2

Την εξαιρετική δραματική σειρά μυστηρίου «Αδερφές» (Sorelle/Sisters), παραγωγής Ιταλίας (RAI) 2017, που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ2, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 22:00, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές.

Στη σειρά, που θα μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 22:00, στην ΕΡΤ2, πρωταγωνιστούν οι: Άννα Βάλε (Κιάρα), Τζόρτζιο Μαρκέζι (Ρομπέρτο), Λορέτα Γκότζι (Αντονία), Άννα Κατερίνα Μοραρίου (Έλενα), Αλέσιο Βασάλο (Ντανιέλε), Ιρένε Φέρι (Σίλβια), Αουρόρα Τζοβινάτζο (Στέλα), Λεονάρντο Ντέλα Μπιάνκα (Μάρκο), Άλαν Καπέλι Γκετζ (Νικόλα), Ελιζαμπέτα Πελίνι (Μπάρμπαρα), Λορέτα Γκότζι (Αντονία).

Σκηνοθεσία: Τσίντσια Τορίνι.

Σενάριο: Ιβάν Κολτρονέο – Μόνικα Ραμέτα.

«Δύο αδελφές, μία τραγωδία και η αποκάλυψη μιας απρόσμενης

και συνάμα τρομακτικής αλήθειας…»

Γενική υπόθεση: Η Κιάρα, 39 ετών, εξαιρετική δικηγόρος, χωρίς σύντροφο και παιδιά, ζει στη Ρώμη. Ευτυχισμένη απολαμβάνει την ανεξαρτησία της, την επαγγελματική της επιτυχία και το υπέροχο σπίτι της, στο κέντρο της πόλης.

Έχει ξεκόψει από τις ρίζες της και τη γενέτειρά της, την πόλη Ματέρα, στην περιοχή Μπαζιλικάτα στη Νότια Ιταλία, όπου αναγκάζεται να επιστρέψει εξαιτίας οικογενειακών εντάσεων.

Η μητέρα της, η Αντονία, ζει εκεί. Σε ένα υπερσύγχρονο σπίτι, μακριά από το κέντρο της πόλης, ζει και η μεγαλύτερη αδελφή της Έλενα, μαζί με τα τρία της παιδιά: τη Στέλα και τον Μάρκο που είναι δίδυμοι και είναι 16 ετών και τον μικρό Τζούλιο που είναι 8 ετών.

Η Κιάρα δεν συμπαθεί ούτε τη γενέτειρά της, ούτε τους κατοίκους της.

Η σχέση της με τη μεγαλύτερη αδελφή της έχει χαλάσει με την πάροδο των χρόνων. Όμως, η μυστηριώδης εξαφάνιση της Έλενα πρώτα και η ανακάλυψη του πτώματός της στη συνέχεια, την αναγκάζουν να ανανεώσει τους δεσμούς της με την οικογένειά της και με το γαμπρό της, τον Ρομπέρτο, μέχρι τη στιγμή που η αποκάλυψη μιας απρόσμενης και συνάμα τρομακτικής αλήθειας θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019, στις 22:00

Επεισόδιο 1ο. Η Κιάρα, επιτυχημένη δικηγόρος στη Ρώμη, αναγκάζεται να επιστρέψει στη γενέτειρά της μετά την απρόσμενη εξαφάνιση της αδελφής της Έλενας, η οποία ζει εκεί με τα τρία παιδιά της, καρπούς της σχέσης της με το σύζυγό της Ρομπέρτο, ο οποίος πριν ήταν αρραβωνιασμένος με την Κιάρα.

Η δικηγόρος φαίνεται να είναι η μόνη που ανησυχεί για την παράξενη εξαφάνιση της Έλενας, ενώ τα ανίψια της φαίνεται να έχουν συνηθίσει την απουσία της μητέρας τους σε σημείο να την καλύπτουν, μέχρι τη στιγμή που εμφανίζεται η θεία τους και αποκαλύπτεται η αλήθεια.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/32wsJ3y
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη