Συνεχίζεται το θρίλερ με την υπόθεση θανάτου του 33χρονου στο Μεσολόγγι - Η σημαντική μαρτυρία και οι πυροβολισμοί

Συνεχίζεται το θρίλερ με την υπόθεση θανάτου του 33χρονου κτηνοτρόφου Βασίλη Δημαρά από το Μεσολόγγι που εντοπίστηκε νεκρός τον Νοέμβριο του 2016 στον ποταμό Εύηνο.

Μετά τις αποκαλύψεις με φόντο το κυνήγι των κρυμμένων θησαυρών και θύματα δύο άνδρες σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, τα στόματα άνοιξαν.

Σημαντική μαρτυρία που έφτασε στην εκπομπή Φως στο Τούνελ κάνει λόγο για πυροβολισμούς που ακούστηκαν από τον τόπο που βρέθηκε νεκρός ο άτυχος Βασίλης Δημαράς στις όχθες του Εύηνου ποταμού.

Ο μάρτυρας ανέφερε πως την ημέρα που χάθηκε ο 33χρονος κτηνοτρόφος, γύρω στις 3:30 το μεσημέρι, βρισκόταν στο χωράφι του και μάζευε ελιές.

"Ξαφνικά ακούστηκαν πυροβολισμοί. Ένας χαμός, σαν πόλεμος. Άγνωστοι πυροβολούσαν από διάφορα σημεία , δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε… Την άλλη μέρα μάθαμε πως βρήκαν το παιδί νεκρό", είπε ο μάρτυρας.

Ο Γιάννης Δημαράς, αδελφός του 33χρονου και ο γαμπρός του, Χρήστος Καζάνας, μίλησαν για τις εξελίξεις μετά τη μήνυση για ανθρωποκτονία που κατέθεσαν. Η εισαγγελέας Μεσολογγίου έδωσε εντολή να ερευνηθεί σοβαρά από την Ασφάλεια της περιοχής η υπόθεση με καταθέσεις βασικών μαρτύρων.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: anikolouli.gr



via Press24.gr https://ift.tt/2DtD1Yb
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη