37ος Αυθεντικός Μαραθώνιος: Η τελετή της Αφής της Φλόγας (video)

37ος Αυθεντικός Μαραθώνιος: Η τελετή της Αφής της Φλόγας (video)

Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα η λαμπρή τελετή από τον Τύμβο του Μαραθώνα για την έναρξη του 37ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, που καταρρίπτει και πάλι τα ρεκόρ, καθώς για πρώτη φορά περισσότεροι από 60.000 δρομείς συμμετέχουν σε όλες τις κατηγορίες.

Το γεγονός προβάλλεται μέσα από τις συχνότητες της ΕΡΤ, την τηλεόραση, το ραδιόφωνο, ενώ η ΕΡΤ Sports και το ert.gr μεταδίδουν απευθείας τις εκδηλώσεις.

Παρακολουθείστε τις εκδηλώσεις σε απευθείας μετάδοση

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Παναγόπουλος επισήμανε πόσο αναδεικνύουν τη χώρα μας αυτές οι εκδηλώσεις

«Αναδεικνύουν την ιστορία μας, τις ρίζες του Μαραθωνίου, τον πολιτισμό μας. Ωφελούν πάρα πολύ την εικόνα της χώρας» σημείωσε.

Αμέσως μετά την Τελετή Έναρξης του 37ου Μαραθωνίου της Αθήνας, ακολουθεί η λαμπαδηδρομία η οποία καλύπτει την απόσταση από τον αρχαιολογικό χώρο του Τύμβου έως την αφετηρία του αγώνα, από όπου οι δρομείς θα εκκινήσουν το πρωί της Κυριακής, 10 Νοεμβρίου.

Απόψε στις 17:00 θα γίνει ο αγώνας των 10 χιλιομέτρων.

Πηγή ΕΡΤ

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2CuFMIt
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη