Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 64χρονος φυγάς με ποινή δις ισόβια

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 64χρονος φυγάς με ποινή δις ισόβια

Συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκεύης 64χρονος φυγάς, που είχε καταφέρει να διαφύγει από αστυνομικό μπλόκο στις 9 Οκτωβρίου στην περιοχή του Αγγελοχωρίου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 64χρονος από την ημέρα εκείνη είχε τεθεί στο στόχαστρο του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σήμερα το μεσημέρι οι αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Όπως και στις 9 Οκτωβρίου έτσι και σήμερα ο φυγάς επιχείρησε να διαφύγει. Με το όχημά του εμβόλισε το όχημα της Ασφάλειας όμως οι αστυνομικοί δεν του άφησαν περιθώριο διαφυγής.

Ο 64χρονος φυγάς, ο οποίος έχει σε βάρος του καταδίκη δις ισοβίων για πλαστογραφία και απάτη, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σημειώνεται ότι ο 64χρονος είχε εντοπιστεί στις 9 Οκτωβρίου από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας. Όταν αντιλήφθηκε την παρουσία του, τράπηκε σε φυγή.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει, εμβόλισε με το όχημά του τη μοτοσικλέτα του αστυνομικού, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα. Ο αστυνομικός τον καταδίωξε.via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2qZ4myP
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.