Συνελήφθη επ' αυτοφώρω διαρρήκτης αυτοκινήτων ετών... 73!

Συνελήφθη επ' αυτοφώρω διαρρήκτης αυτοκινήτων ετών... 73!

Επ' αυτοφώρω συνελήφθη, στην Παλλήνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμαρουσίου, 73χρονος τη στιγμή που είχε σπάσει τζάμι σταθμευμένου αυτοκινήτου και αφαιρούσε διάφορα αντικείμενα από το εσωτερικό του.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο 73χρονος διαρρήκτης εντόπιζε, σε περιοχές της βορειοανατολικής Αττικής, αυτοκίνητα τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε νοσοκομεία, κοιμητήρια ή ναούς και με τη χρήση αυτοσχέδιου διαρρηκτικού εργαλείου έσπαγε τα τζάμια τους. Αμέσως μετά, αφαιρούσε ηλεκτρονικές συσκευές, τσάντες και άλλα προσωπικά αντικείμενα, τα οποία στη συνέχεια πωλούσε.

Στην κατοχή του και μετά από κατ' οίκον έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, τέσσερις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, πλήθος γυαλιών οράσεως και ηλίου, τσαντών και πορτοφολιών, τέσσερα ρολόγια και διαρρηκτικά εργαλεία.

Έως τώρα έχουν εξιχνιαστεί δώδεκα περιπτώσεις κλοπών στην Κηφισιά, το Μαρούσι, τη Μεταμόρφωση και το Χαλάνδρι.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.



via Ειδήσεις τώρα https://ift.tt/2PZdaz5
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη