Θεοδωρικάκος: «Συγγνώμη, λάθος για τον 80χρονο πρώην διοικητή»

Photo: Eurokinissi

«Όταν κάτι δεν έχει γίνει σωστά, η κυβέρνηση αυτή το διορθώνει», δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, προκειμένου να ς να σχολιάσει την τοποθέτηση Πατέρα στη θέση του διοικητή του νοσοκομείου Καρδίτσας.

«Εκλογές στο τέλος της τετραετίας», ξεκαθάρισε ο κ. Θεοδωρικάκος, «γιατί αυτή η κυβέρνηση έχει μπροστά της να παράξει ένα πολύ σημαντικό έργο. Έχει ξεκινήσει με πολύ θετική δυναμική και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα προβλήματα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβαλε ήδη τη χώρα στις ράγες μιας βιώσιμης και ισχυρής ανάπτυξης και ήδη γίνεται πράξη η ανασυγκρότηση του Κράτους. Κλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και επομένως οι κύριοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πρέπει να έχουν την υπομονή να περιμένουν μέχρι τότε».



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2rCbktS
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη