Στην συνεδρίαση του Σ.Ο.Π.Π. της Π.Ε.Εβρου ο B.Παπαγεωργίου «Εστιάζουμε στην πρόληψη και την Ετοιμότητα»

Στην συνεδρίαση του Σ.Ο.Π.Π. της Π.Ε.Εβρου ο B.Παπαγεωργίου «Εστιάζουμε στην πρόληψη και την Ετοιμότητα»

Παρουσία του Εθνικού Διοικητή Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλη Παπαγεωργίου συνεδρίασαν το πρωί τα μέλη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Εβρου, με σκοπό τη λήψη των αναγκαίων μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας των φορέων Πολιτικής Προστασίας από ενδεχόμενα πλημμυρικά φαινόμενα, χιονοπτώσεις και παγετό κατά τη νέα χειμερινή περίοδο.

«Προσπαθούμε να σχεδιάσουμε δράσεις όσο αφορά την πρόληψη και την ετοιμότητα και να είμαστε έτοιμοι για οποιαδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί,» ανέφερε σε δηλώσεις του στο περιθώριο της συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας ο κ. Παπαγεωργίου και πρόσθεσε: «ολη η προστατευτική ομπρέλα της γεν γρ Πολιτικής Προστασίας εστιάζεται σε τέσσερις λέξεις. Πρόληψη, ετοιμότητα, επιχειρήσεις, αποκαταστάσεις. Για να μην έχουμε τις επιχειρήσεις και αποκταστάσεις προσπαθούμε να εστιάσουμε στην πρόληψη και την ετοιμότητα.»

«Στον τομέα της Αντιπλημμυρικής προστασίας είμαστε έτοιμοι καθώς όλα τα αναχώματα του νομού είναι συντηρημένα,» ανέφερε από την πλευρά του ο αντιπ. Εβρου Δημ Πέτροβιτς και τόνισε πως «είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει απόλυτος συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων φορέων και υπηρεσιών που συντελούν το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας για να έχουμε να ένα αποτέλεσμα.»

Όπως εξήγησε ο κ. Πέτροβιτς, «το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του νομού θα συνεδριάζει καθ όλη την διάρκεια του χειμώνα εφόσον παραστεί ανάγκη ,προκειμένου να συντονίζει από κοινού τις δράσεις με τους εμπλεκόμενους φορείς για να μην αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα.»

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2CzWlCE
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη