Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Ποια η θέση της πλευράς Ανδρουλάκη στο ψήφισμα Γερουλάνου

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Ποια η θέση της πλευράς Ανδρουλάκη στο ψήφισμα Γερουλάνου

Στην τελική ευθεία για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο βρίσκονται στη Χαριλάου Τρικούπη με το κλίμα προβληματισμού να σοβεί.

Σε αυτό συνέτεινε και το ψήφισμα που δημοσιοποίησε το περασμένο Σάββατο ο Παύλος Γερουλάνος και στο οποίο γίνεται λόγος για "συνέδριο παρωδία", ενώ ταυτόχρονα απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση υπογραφών για διεξαγωγή νέου συνεδρίου με εκλεγμένο σώμα.

Από την πλευρά της Φώφης Γεννηματά επισήμως δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση στη συγκεκριμένη ενέργεια του πρώην υπουργού, ωστόσο υπάρχει αφενός μεν αγωνία για το ποια θα είναι η ανταπόκριση των στελεχών και των μελών του κόμματος στο κάλεσμα Γερουλάνου και αφετέρου δε για το πώς θα υποδεχθεί το ψήφισμα η "ομάδα Ανδρουλάκη".

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dikaiologitika News η πλευρά του ευρωβουλευτή έχει αφήσει ελεύθερα τα στελέχη που ακολουθούν πολιτικά τον Νίκο Ανδρουλάκη να ενεργήσουν κατά βούληση.

"Όποιος θέλει υπογράφει, όποιος δεν θέλει δεν υπογράφει", είναι η χαρακτηριστική απάντηση στο ερώτημα και πλέον αναμένεται να καταγραφεί η ανταπόκριση ή όχι στην κίνηση Γερουλάνου.



via Ειδήσεις τώρα - DNews | Ειδήσεις https://ift.tt/33WDdLb
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη