Διήμερο για την αυτονομία, τον κοινοτισμό και την άμεση δημοκρατία

Διήμερο για την αυτονομία, τον κοινοτισμό και την άμεση δημοκρατία

Το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Λάρισας και ο Κοινωνικός Χώρος Para Todos οργανώνουν διήμερο για την αυτονομία, την αποανάπτυξη, τον κοινοτισμό και την άμεση δημοκρατία.

Την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου στις 19:00 στο Κτίριο Κατσίγρα της Ιατρικής Σχολής (πλατεία Ταχυδρομείου) θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου των Γιάννη Μπίλλα και Γιώργου Κολέμπα: «Για την Κοινότητα των Κοινοτήτων: Με το πρόταγμα της αυτονομίας της αποανάπτυξης, του κοινοτισμού και της άμεσης δημοκρατίας».
Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο Γιώργος Σταματόπουλος, δημοσιογράφος από την Εφημερίδα των Συντακτών.
Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στις 21:00 στον Κοινωνικό Χώρο Para Todos (Φαρμακίδου 4) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: «..Είμαστε εμείς που περιμέναμε & πρέπει να δημιουργήσουμε αυτό που ζητάμε..». Κεντρικοί εισηγητές θα είναι οι Γιάννης Μπίλλας και Γιώργος Κολέμπας.
Ο Γιάννης Μπίλλας είναι εκπαιδευτικός/βιοκαλλιεργητής.
Ο Γιώργος Κολέμπας είναι εκπαιδευτικός/οικογεωργός.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2L5WuCC
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη