Συγκέντρωση και πορεία στη Λαμία για το ασφαλιστικό


Από τη συγκέντρωση στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία

Συγκέντρωση στην πλατεία Πάρκου και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Λαμίας για την Κοινωνική Ασφάλιση, πραγματοποίησαν το πρωί του Σαββάτου, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι της περιοχής, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λαμίας και των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων της περιοχής.

Στη συγκέντρωση που έγινε στην πλατεία Πάρκου, μίλησαν ο Αλέξης Αλεξόπουλος, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λαμίας και ο Κώστας Κόγιας, πρόεδρος του τοπικού σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ. Επίσης χαιρέτησαν ο Γιάννης Παπαδημητρίου, πρόεδρος του σωματείου συνταξιούχων ΟΑΕΕ και ο Ζαχαρίας Πράπας, πρόεδρος του σωματείου συνταξιούχων του Δημοσίου.

Αμέσως μετά ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, με το σύνθημα, «Κάτω τα χέρια απ' την ασφάλιση, δεν είναι για παζάρια και για διάλυση». Η πορεία κατάληξε στο κτήριο της Περιφέρειας όπου θυροκολλήθηκε το ψήφισμα του συλλαλητηρίου.

Στη Λιβαδειά 

Στην κεντρική πλατεία Λιβαδειάς, έγινε το πρωϊ συγκέντρωση που διοργάνωσαν τα συνεργαζόμενα σωματεία των συνταξιούχων κατά του νέου αντιασφαλιστικού νόμου που ετοιμάζει η κυβέρνηση της ΝΔ.

Στη συγκέντρωση χαιρέτισε η εκπρόσωπος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς, Νατάσα Τάτση ενώ την κεντρική ομιλία έκανε ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίου Ν. Βοιωτίας, Γιώργος Μπίμης. 

www.902.gr
Νεότερη Παλαιότερη