Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος λόγω κακοκαιρίας

Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος λόγω κακοκαιρίας

Οι συνεχείς έντονες βροχές, από χθες τα ξημερώματα, αλλά και τα αστραπόβροντα είχαν ως αποτέλεσμα να σημειωθούν διακοπές ρεύματος σε όλη την Ήπειρο. Νωρίς χθες το βράδυ, τα Γιάννενα βυθίστηκαν στο σκοτάδι, λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΔΕΗ και η αποκατάσταση έγινε σταδιακά μετά από δύο περίπου ώρες.
Πολλές ακόμη διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν στο Λεκανοπέδιο της πόλης, στα χωριά της Ζίτσας, στα Τζουμέρκα και στο Πωγώνι, όπως επίσης και στις ακριτικές περιοχές των Φιλιατών και σε κοντινά χωριά από την Ηγουμενίτσα.

Τέλος διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν και σε περιοχές της Πρέβεζας. Μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα τα συνεργεία της ΔΕΗ προσπαθούσαν να αποκαταστήσουν τις βλάβες, πολλές από τις οποίες βρίσκονται σε απομακρυσμένες και δύσβατες περιοχές.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2X4e2E9
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη