Πλώρη για το «πόντιουμ» η Λάρισα, αλλά με ζόρι απ’ τη Λαμία και μικρό σκορ


Η ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα μπορεί να βρει την ΑΕΛ στην 3η θέση, θυμίζοντας άλλες εποχές. Πάντως, η Λαμία είναι σκληροτράχηλη. Ένα στοιχείο που μπορεί να κάνει λίγο… δύσκολο, αλλά πιο προσοδοφόρο τον άσο.

Το Σαββατοκύριακο, όλοι δούλεψαν για τη Λάρισα. Οι ήττες των ΑΕΚ, ΟΦΗ και Ξάνθη της δίνουν μία μοναδική ευκαιρία σήμερα, καθώς αν επικρατήσει της ομάδας της Θεσπρωτίας, θα βρεθεί μόνη στην 3η θέση, πίσω από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Οι ενθουσιασμός στις τάξεις των «βυσσινί» είναι πολύ μεγάλος κι αυτό είναι ίσως ένα κομμάτι που θα πρέπει να διαχειριστεί σωστά ο Γρηγορίου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η ο ομάδα του ξεκινάει από πλεονεκτική θέση για το τρίποντο. Είναι και καλύτερη, αλλά και πιο φορμαρισμένη από τη φιλοξενούμενη, ενώ έχει και το πλεονέκτημα της έδρας.

Η Λαμία πάντως, μόνο ως εύκολος αντίπαλος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Κάθε άλλο, Αν δουλέψει η άμυνά της, είναι σε θέση να βάλει δύσκολα σχεδόν σε κάθε ομάδα της κατηγορίας. Αυτό φυσικά ισχύει και για την ΑΕΛ. Η γηπεδούχος θα τη βρει τη λύση, όμως θα πρέπει να προσπαθήσει αρκετά και μάλλον το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Εξάλλου, το συνδυαστικό στοίχημα του άσου με μικρό σκορ πληρώνει πολύ καλύτερα από μία… απλή νίκη των «βυσσινί».

935. ΛΑΡΙΣΑ – ΛΑΜΙΑ 1 & U 3,5 1,90

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη